Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

LLDL-deelneemster geeft wel heel duidelijke signalen: ‘Die is al aan het glijden’

lldl deelneemster

Een van onze favoriete programma’s, Lang Leve de Liefde, is eindelijk weer terug en ook voor het nieuwe seizoen hebben ze ongetwijfeld weer de meest uiteenlopende figuren weten te vinden. In de eerste aflevering zien we in ieder geval hoe de LLDL-deelneemster wel héél erg duidelijk is in haar signalen.

Geen last van plankenkoorts

Bij een datingprogramma als Lang Leve de Liefde moeten de meeste deelnemers zich er vaak wel over het besef heen zetten dat alles vanuit alle hoeken gefilmd wordt. Deze deelneemster heeft echter totaal geen last van plankenkoorts, en gaat recht op haar doel af. Waar haar date het nog rustig aan probeert te doen en onverstoorbaar verder gaat met koken, lijkt zij in gedachten al tussen de lakens te liggen.

“Als dat geen n**ken wordt…”

Ook bij kijkers blijven de overduidelijke bedoelingen van de dame niet onopgemerkt, zo blijkt wel uit de honderden opmerkingen die het fragment krijgt op de Facebookpagina van het programma. Zo schrijft ene Shirley: “Die blik….en dat tongetje 🤪🤪 ze heeft hem in gedachten al opgegeten”, en Gl Joom: “Chickie is al aan het glijden.” Paul wint er nog minder doekjes omheen: “Als dat geen n**ken wordt, weet ik het ook niet meer!”

Check het fragment met de overduidelijk signalen van een LLDL-deelneemster hier:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

You May Also Like