Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Lil Kleine onthult wat zijn moeder hem heeft aangedaan: “Mijn moeder heeft hele erge dingen gedaan bij mij als kind”

lil kleine
Beeld: YouTube SBS6

Rapper Lil Kleine komt de afgelopen tijd negatief in het nieuws en staat continu in de schijnwerpers. Daarom drijven er ook weer oude beelden boven water, zoals een interview in het programma Waar is de mol. Hier is hij eerlijk over wat zijn moeder hem als kind heeft aangedaan.

Lil Kleine over zijn moeder

Rapper Lil Kleine was ooit te zien in het programma Waar is de mol. Johnny de Mol vertrekt hierin met een bekende Nederlander naar het buitenland en interviewt de BN’er in kwestie. Hier is Lil Kleine – a.k.a. Jorik Scholten – heel eerlijk over zijn moeder:  “Mijn moeder heeft hele erge dingen gedaan bij mij als kind. Hele erge dingen… Die dingen doe je niet bij een kind en sowieso niet bij iemand.”

Jaimie Vaes

Dat het heftig is, is dus wel duidelijk. Gelukkig heeft hij zijn vader die hij als voorbeeld ziet: “Sommige mensen hebben een geloof of geloven in een god, maar ik geloof in mijn vader. Hij is mijn god.” Ook zijn (ex?)-verloofde Jaimie Vaes is bij het interview en is eerlijk over hun relatie: “Hij is heel erg van het uiterste. Hij kan heel erg plus zijn maar ook heel erg min, maar zo staat hij ook gewoon in het leven. Hij is heel erg explosief. Dat is af en toe ook in onze relatie zo”, aldus Jaimie.

Je kunt het interview in de video hieronder bekijken:

Bron: Telegraaf
Beeld: Talpa

You May Also Like