Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lil Kleine hervalt in oude gewoontes: ‘Ik heb professionele hulp nodig’

lil kleine alles kwijt

Sinds Lil Kleine voor korte tijd achter de tralies verdween, nadat beelden lekten waarop te zien was hoe hij zijn toenmalige vriendin Jaimie Vaes mishandelde, beloofde de rapper plechtig zijn leven te beteren. Inmiddels lijkt hij echter weer teruggevallen te zijn in zijn oude gewoontes, zo blijkt uit een feestfoto op Instagram.

Professionele hulp

Toen Lil Kleine weer op vrije voeten belandde, toonde hij in een videoboodschap berouw en beloofde hij aan zichzelf te gaan werken. “Dat ik heel veel mensen heb pijn gedaan en gekwetst had nooit mogen gebeuren”, snikte Kleine. “Ik zie ook in dat dat wat er gebeurd is fout is en dat daar hulp voor nodig is, professionele hulp.” Hij liet zich dan ook opnemen in een kliniek in Thailand, waar hij zich aan zijn drank- en drugsverslaving liet behandelen.

Peperdure fles Dom Perignon

Juicechannel publiceerde echter een foto waarop te zien is hoe Lil Kleine afgelopen weekend weer de fout in is gegaan. Hierop staat hij namelijk met een fles peperdure Dom Perignon Luminous Champagne in zijn handen, ter waarde van bijna 600 euro. Tot zover de vernieuwde versie van Lil Kleine dus. We wachten weer op het volgende schandaal…

Lil Kleine

Bron: DenD
Beeld: Instagram