Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lil Kleine had dit weekend avontuurtje met ‘rebound-ex’ van André Hazes!

lil kleine ex andre hazes

Nadat de beelden lekten van hoe Lil Kleine zijn verloofde en moeder van zijn zoontje Jaimie Vaes mishandelde, kwam er eindelijk een einde aan de relatie tussen de twee. Sindsdien heeft de rapper echter niet stilgezeten en komt de ene dame na de andere voorbij. Ook afgelopen weekend werd Lil Kleine weer gespot met een nieuwe dame, deze keer bij een ex van André Hazes thuis.

Uitgekotst

Lil Kleine’s sterrenstatus ging de afgelopen tijd stevig naar de knoppen, nadat er nu toch echt bewijs was dat hij Jaimie fysiek mishandelde. Zijn label Sony zegde een miljoenendeal met hem op, en een groot deel van Nederland kotste hem flink uit. Toch zijn er altijd dames die zich aangetrokken voelen tot bad boys zoals Kleine, zijn geld of misschien graag beroemd willen worden, en daarbij het risico op hun hoofd tussen een autodeur blijkbaar voor lief nemen.

Rebound-ex André Hazes

Nadat Lil Kleine een tijdje in Thailand was om af te kicken van zijn verslavingen, werd hij bij terugkomst in Amsterdam al snel gespot met ene Robin, die volgens de geruchten zijn nieuwe vriendin zou zijn. Dit blijkt echter van korte duur geweest. Afgelopen zaterdagnacht zou Jorik namelijk zijn ‘blijven slapen’ bij een meisje in De Pijp. Hierbij zou het om niemand minder gaan dan… Anne Rose, de ex-rebound chick van André Hazes jr.! Dit beweert Yvonne Coldeweijer op haar Insta-pagina. Tsja, het is een kleine wereld natuurlijk…

Check de berichten van Yvonne over het avontuurtje van Lil Kleine met de rebound-ex van André Hazes hier:

Rebound-ex André Hazes
lil kleine ex andre hazes
lil kleine ex andre hazes
lil kleine ex andre hazes

Bron en beeld: Instagram LifeOfYvonne

You May Also Like