Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lil Kleine en ‘nieuwe vriendin’ in piepklein autootje gespot: ‘In een Biro!’

Lil Kleine vertrok onlangs naar Thailand, om zich in de ‘The Puket Addiction Recovery Cliniceen’ aan zijn verslavingen te laten behandelen. Inmiddels is hij alweer terug in Nederland. Inclusief nieuwe vriendin die hij in Thailand heeft opgescharreld, als we de geruchten moeten geloven. De twee werden in Amsterdam gespot in een wel heel klein autootje.

Piepklein stadsautootje

Van Lil Kleine zijn we gewend dat hij zich vooral laat fotograferen op luxe vakantieoorden, met dure flessen drank, op peperdure jachten of grote auto’s, zoals Range Rovers en Rolls Royces. Reality.FBI kreeg echter foto’s in handen waarop te zien is dat de rapper vooral wat betreft zijn auto’s niet één, maar drie stappen terug heeft gedaan. Hij werd namelijk gespot in een Biro, een piepklein stadsautootje van nog geen 10.000 euro.

Nieuwe financiële situatie

De stap terug zou wel eens te maken kunnen hebben met de ‘nieuwe financiële situatie’ van Kleine. Nadat de beelden verschenen waarop hij zijn ex-vriendin Jaimie Vaes mishandelde, zei zijn label Sony hun lucratieve samenwerking op en liep Jorik miljoenen mis.

Nieuwe vriendin

Ook lijken de geruchten over zijn nieuwe vriendin, die eerder al rondgingen, inderdaad bevestigd te worden. Yvonne Coldeweijer postte een video waarop ze eveneens in de Biro te zien is. “Haha, dus jij was het, Robin Singels. Herkend aan je groene tasje. Is Robin Singels samen met Jorik naar Thailand geweest?”, aldus Coldeweijer.

Bron en beeld: Instagram LifeofYvonne, Reality.fbi, Lil Kleine

You May Also Like