Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Lijst ‘Top 10 vervelendste BN’ers’ op Schiphol gelekt: ‘Weigert in de rij te staan’

vervelendste BN’ers

Dat bekende mensen de realiteit een beetje uit het oog verliezen, is niet echt een nieuw fenomeen. Maar het is alsnog geen reden om onaardig te doen tegen bijvoorbeeld het personeel op Schiphol. Medewerkers komen regelmatig bekende Nederlanders tegen die op z‘n tijd aardig vervelend kunnen zijn. Nu is er een lijst gelekt met de 10 vervelendste bekende Nederlanders op Schiphol.

schiphol

Schiphol

Roddelkanaal Juicechannel op Instagram ontving een aantal namen van bekende Nederlanders die zich erg vervelend, verwend of onbeleefd gedragen op Schiphol. De bron? Allerlei medewerkers van luchtvaartmaatschappijen. Met stipt op nummer één zou model Doutzen Kroes staan die op Schiphol door het personeel wordt bijgehouden: “Doutzen, kijkt niemand aan. Gooit een paspoort neer en vraagt om een gratis upgrade. Kan echt geen lachje vanaf, geen goedemiddag, niks”, aldus één van de medewerkers. “Als al haar vriendinnen geen upgrade naar business class kregen zou zij even op Twitter plaatsen hoe slecht KLM wel niet is. Daar had KLM natuurlijk geen zin in. Huppa, alle dames een upgrade… Walgelijk!” 

Bekende Nederlanders

Ook schaatser Sven Kramer zou op die lijst staan: “Hij ging 10 fietsen inchecken… en dat is niet gratis. Heel veel stennis gemaakt. Schreeuwen tegen personeel, alles. En op Twitter heel negatief over KLM (mind you: KLM sponsorde in die tijd Sven). Daar is intern veel gedoe over geweest, hij heeft de tweet moeten verwijderen.” Er zijn nog meer namen te noemen die zich vervelend gedragen op Schiphol:

Bron & beeld: Instagram Juichechannel

You May Also Like