Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Lifehack: Zo krijg je meer softijs bij de IKEA

ikea softijs

Een bezoekje aan IKEA is niet compleet zonder een ijsje op het eind van de tocht. Het softijs van IKEA is steengoed en ook nog eens spotgoedkoop. Het beste van beide werelden. Maar wij zouden geen Nederlanders zijn als we meer zouden willen voor hetzelfde geld. Door een hack kun je meer ijs krijgen bij IKEA!

IKEA

Wie geen ijsje neemt na een bezoek aan de Zweedse meubelgigant IKEA is af. Dan ben je eigenlijk geen onderdeel van de samenleving. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je het ijsje niet koopt. Erg slim bedacht van zo’n meubelwinkel. Wat minder slim is bedacht, is het feit dat je de ijsmachines zo kunt manipuleren dat je meer ijs krijgt voor hetzelfde geld.

IJs

Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren. Hiervoor hoef je ons niet te bedanken, maar wel TikTokker Matsalehmamat. Hij liet op TikTok zien hoe je het voor elkaar kunt krijgen om meer ijs te krijgen. Het is eigenlijk heel erg simpel:

@matsalehmamat 🤫 don’t let them find out #fyp #foryou #foryoupage #ikea #toktokmalaysia #ikeahack #icecream #lifehack #hack ♬ original sound – Matsaleh Mamat – David

Lifehack

Het enige wat je hoeft te doen is de instructies van het ijsapparaat te volgen. Daarna houd je het hoorntje iets omhoog als het in de hoorntjeshouder zit. Het apparaat gaat namelijk uit van het gewicht. Zodra hij het maximale gewicht voor een hoorntje heeft bereikt, stopt de machine. Tenzij je ‘m dus een beetje omhoog houdt, dan registreert hij minder gewicht. Eetse!

Bron: TikTok
Beeld: Unsplash

You May Also Like