Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Lifehack; dit is hoe je simpel en snel je bevroren autoruiten schoon krijgt!

bevroren autoruiten schoon
Beeld: Pexels

Brrr, wat is het koud. Momenteel duiken de temperaturen ver onder het vriespunt en alles lijkt onder het ijs te liggen. Het lastigste is wanneer je al laat bent voor het werkt en je wil meteen vertrekken, maar dat kan niet omdat je voorruit helemaal dichtgevroren is. We hebben goed nieuws! Die autokrabber mag je aan een kant gooien. Check deze nieuwe lifehack!

lifehack

Het vervelende van krabben is dat je een half uur bezig lijkt te zijn en je klauwen ondertusen totaal bevroren zijn, maar dat zal tot het verleden behoren. Speciaal voor jou, vonden we deze lifehack die wél echt werkt. de oplossing is simpel: een zakje water. Hiermee ben je heel snel klaar en kun je nog op tijd aan het werk aankomen.  

Hoe werkt het precies?

Hoe werkt het precies? Ten eerste heb je een zak en water nodig, that’s all! Het maakt dan niet uit of het een boterhamzakje, vuilniszak of een boodschappentas van de supermarkt is. Als je je zakje hebt, vul je het dan met water en ervoor zorgen dat die niet leegloopt. Zorg er dan wel voor dat je het zakje met lauwwarm water vult. Vervolgens haal je je zak van boven naar beneden over je bevroren autoruit en watch the magic happen. Binnen de korste keren verdwijnt al het ijs als sneeuw voor de zon. Zeker het proberen waard dus.

Nog meer hacks:

Bron: FHM

Beeld: Pexels

You May Also Like