Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Lies Zhara zorgt voor rode oortjes met intieme slaapkamerfoto’s

lies zhara

Op dit moment geniet de prachtige Lies Zhara van een welverdiende vakantie, omringd door de warme omhelzing van de Griekse zon. Haar vakkundigheid als content creator stelt haar in staat om de wereld rond te reizen terwijl ze haar professionele verantwoordelijkheden naadloos combineert met kostbare momenten van ontspanning.

Lies Zhara

Mooiste kamer

Te midden van het betoverende landschap van Mykonos, dient dit eiland als het perfecte decor voor het vastleggen van betoverende beelden. De schoonheid om haar heen is simpelweg adembenemend. Binnen deze magische setting neemt Lies Zhara’s hotelkamer echter een speciale plek in. Haar tijdelijke thuis lijkt op een weelderige grot, verfraaid met een elegant zwembad. Als een moderne godin straalt ze terwijl ze voor de camera poseert, omringd door de luxe van haar toevluchtsoord. Woorden schieten tekort om de pracht van deze kamer te beschrijven, die ze zonder aarzeling “de mooiste kamer waar ze ooit heeft mogen slapen” noemt. Haar lof is net zo duidelijk als de lucht boven de Egeïsche Zee.

Foto’s op Instagram

Aan de andere kant van haar raam groeit haar digitale rijk gestaag, met een aanhang van maar liefst 481.000 bewonderaars. Allen worden ze meegevoerd in haar leven en avonturen, vastgelegd op haar Instagram-tijdlijn. Als een onstuitbare golf groeit dit aantal volgers met de dag, en getuigt van haar constante stijging naar de top van de sociale media-hiërarchie. Haar digitale invloed reikt verder dan alleen het virtuele, en ze staat op het punt om grootsheid te bereiken. Met een mix van jaloezie en bewondering hebben de talloze Instagram-volgers van Lies het voorrecht gehad om haar reis op dit idyllische eiland te volgen. De foto’s die ze heeft gedeeld spreken boekdelen en zullen ongetwijfeld worden overladen met likes en reacties.

Check ook: Poedelnaakte Lies Zhara: ‘Ik ben op jacht naar een sugar daddy’

Beeld: Instagram

You May Also Like