Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Liefdeskoppel gepest op Instagram: ‘Mensen noemen me een gold digger’

Social media wordt voor allerlei doeleinden gebruikt. Het heeft vele positieve kanten, maar ook negatieve. Elkaar bijvoorbeeld “trollen” op social media is een bekend fenomeen. Het koppel waarover we het vandaag zullen hebben, heeft hier ook mee te maken.

Liefde op het eerste gezicht

George en Sienna leerden elkaar vier jaar geleden kennen en het was liefde op het eerste gezicht. Ze zijn laatst getrouwd en super gelukkig met elkaar. De kersverse echtgenoot verteld: “Toen we begonnen te praten op Instagram, denk ik dat wat ons echt verbond was dat we zo op elkaar leken. We waren allebei creatief, we waren allebei vastbesloten om te slagen in het leven en we gingen er gewoon mee door. Het klikte meteen tussen ons, we konden het goed met elkaar vinden en de chemie was er al voordat we elkaar in het echt hadden ontmoet.”

Liefde overwint alles

Mensen op social media denken daar echter anders over. Het koppel wordt bekritiseerd van alle kanten. De een vindt dat Sienna alleen maar uit is op George’s geld en de ander vindt dat ze niet bij elkaar passen. Het getrouwd stel heeft gelukkig besloten om alle vervelende commentaren op social media aan hun laars te lappen. “Nu we getrouwd zijn, heb ik echt het gevoel dat we het ongelijk van de trollen bewijzen. Iedereen zei dat ik een ‘gold digger’ ben en dat ik het voor het geld doe, maar eigenlijk doe ik het voor het leven!”, aldus Sienna.

Bron: clint.be

Beeld: Youtube & Instagram

You May Also Like