Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Liefde aan vriendin verklaren via radio op Valentijnsdag gaat pijnlijk mis

Op Valentijnsdag gaat het allemaal over liefde, weliswaar moet je elke dag liefde tonen aan je geliefde, maar op 14 feb is het extra. En had je al een tijdje iemand waarmee je graag in een serieuze relatie zou willen stappen dan is deze dag ook het moment om ze te vertellen. Op de zender FunX stelden ze deze dame in het gelegenheid dat te doen, maar al gauw namen zaken een hele andere wending.

FunX maakt twee mensen gelukkig

In verband met Valentijnsdag besloot zender FunX twee mensen gelukkig te maken. Ze belden dan iemand op en vroegen de persoon aan wie ze graag een roos zouden willen geven, vervolgens belden ze de andere persoon op en als die ook de naam van de andere opnoemde, maakten ze dan kans om gratis uit te gaan eten.

 Rachida accepteert de roos niet

Zo belden ze als eerst Zara op die al een jaar in contact was met Rachida. Zara gaf aan dat het de serieuze kant opging en hadden ook nog afgesproken dat ze niet tot andere mensen zouden praten. Zaken werden pas spannender toen ze Rachida opbelden. Als je dacht dat Rachida vol enthousiasme de roos van Zara zou accepteren ‘think again’. Rachida had echter heel iemand anders in gedachten, namelijk een zekere Jerrol… Ouch!

Bron: VKMag
Beeld: TikTok tannazhajeby

You May Also Like