Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lidl verkoopt deze geniale opblaaskajak voor maar 5 tientjes!

opblaaskajak lidl

We hoeven je het inmiddels niet meer te vertellen. Ieder voorjaar komt de Lidl met een hele rits aan dikke zomeraanbiedingen en ook dit jaar kun je weer bij de budgetsupermarkt terecht voor een aantal buitenkansjes. Zo kun je momenteel een geniale opblaaskajak voor een prikkie!

opblaaskajak lidl

Op wat noodweer zo nu en dan na is de zomer in Nederland redelijk aan het doorbreken, dus breekt de tijd van lange dagen aan het water met een koelbox met bier en een bbq. Wat deze dagen nog beter kan maken, is je eigen kajak waarin je heerlijk kunt rondpeddelen. En met de opblaaskajak van Lidl kun je voor slechts 5 tientjes jarenlange waterpret hebben.

3.25 meter

De kajak is opgeblazen 3.25 meter lang en biedt plaats aan twee personen van samen maximaal 160 kilo. Hij is bestend tegen zout water, olie, UV en kou en is dus voor de fanatieke kajakkers ook op zee en in koudere condities te gebruiken. De kajak wordt geleverd met patscherm voor boeg en achtersteven, afneembare voetsteun, spatwaterdichte opbergtas, een reparatieset en een plunjezak om het ding eenvoudig te vervoeren. Bestel ‘m in de webshop van Lidl.

Egg BBQ

Momenteel biedt Lidl ook deze Egg BBQ aan voor maar 129 euro, waarmee je heerlijk lange voetbalavonden kunt beleven! Deze vind je hier.

 

Check de geniale opblaaskajak die voor een prikkie te koop is bij Lidl hier:

Bron en beeld: Lidl webshop

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like