Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Lidl komt met spotgoedkoop Dyson stofzuiger-alternatief

dyson stofzuiger

Wanneer we het hebben over stofzuigers dan is hét merk natuurlijk Dyson. Echter zijn de prijzen soms zo hoog dat je het maar laat liggen. Supermarkt Lidl, die wel vaker stunt met handige aanbiedingen, komt nu echter met een alternatief voor de Dyson stofzuiger die wél te betalen is: de Silvercrest.

De Silvercrest stofzuiger

De Silvercrest stofzuiger is vergelijkbaar met de Dyson en is dus ook een accu-steelstofzuiger en laat geen enkel kruimel achter. Dankzij de LED-verlichting aan het vloermondstuk kun je precies zien waarmee je bezig bent en zelf in het donker kun je schoonmaken, waarom je dat zou willen doen weten we niet precies, maar goed. Met een volle accu kun je het liefst 34 minuten aan de slag dan met je wel voor de eco-modus gaan. Ook heb je de mogelijk om te kiezen voor de high-modus, dus 2200 mAh batterij die 8 minuten eerder leeg is. Is je accu leeg dan kun je na 6 uur weer verder gaan.

Dyson stofzuiger

Nog meer voordelen en de prijs

Verder moeten we ook erbij melden dat de stofzuiger een 400 ml reservoir heeft, je hoeft dus niet te klungelen met een stofzuigerzak, waardoor je uiteindelijk geen zin meer hebt in schoonmaken. Daarnaast is de oplaadbasis uitgerust met uitsparingen voor de accessoires. Ook is de stofzuiger opklapbaar, neemt dus niet veel ruimte in je huis. Je kunt de geniale stofzuiger deze week nog halen met een met een mooie korting voor 59,99 euro. Bestellen kan hier!

Bron & beeld: Manly

You May Also Like