Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

LG presenteert reusachtige tv met een formaat van 325 inch

LG presenteert dus nu een tv met een formaat van 325 inch. Dit reusachtige beeldscherm past bij menig mens niet eens in de huiskamer… Een bioscoopscherm is er niks bij.

Tegenwoordig hebben de tv’s vaak een formaat van 43, 50 of 55 inch. Soms heb je nog wel uitschieters naar 65 of 75 inch, maar die zijn dan ook wel een stukkie groter. LG doet er dus een flink schepje bovenop! The Extreme Home Cinema tv van LG heeft namelijk een formaat van 325 inch.

Om het even in vergelijking te trekken: Dat is een diameter van 825,5 centimeter… Ja, je leest het goed… The Extreme Home Cinema tv van LG wordt waarschijnlijk de grootste tv op de markt. Daarmee overtreffen ze onder andere THE WALL van Samsung. Dit beeldscherm heeft een formaat van 219 inch (Meer dan 5 meter).

The Extreme Home Cinema

Een scherm waar je ‘u’ tegen zegt. The Extreme Home Cinema tv van LG is dan ook niet voor iedereen weggelegd. LG richt zich voornamelijk op de welgestelde klanten die dit ding kunnen betalen én ook kwijt kunnen in huis. Niet iedereen heeft namelijk een muur van 8 meter hoog.

Over de prijs van de mega tv wil LG niet zoveel kwijt. Het scherm is aan te vragen via een brochure, maar de garantie, support en installatie rond de 30.000 dollar ligt (25,5 duizend euro). Dus je mag zelf maar gaan bedenken hoeveel het in totaal gaat kosten. We kunnen je verzekeren: het is een hele hoop geld!

Check ook: Geen geld voor een nieuwe tv? Dan koop je toch een BMW i7! – SGXL.nl

Bron en beeld: Gadgetgekkies

You May Also Like