Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Lewis Hamilton bespot omdat hij roze ’theemuts’ droeg bij Belgische GP

Lewis Hamilton
Beeld: Mercedez-Benz Group Media

Lewis Hamilton staat bekend om zijn scherpe oog voor mode, maar zijn nieuwste keuze heeft wat kritiek opgeleverd. De zevenvoudig kampioen zou op 28 augustus deelnemen aan de Belgische Grand Prix toen hij verscheen in, laten we zeggen, een interessante outfit.

Lewis Hamilton
Foto embedded van The Sun

Theemuts

Lewis kwam naar de baan met wat zonnebloemen in een paars vest en broek, en een schattige roze gebreide bivakmuts. Wie thuis toekijkt, valt meteen de opvallende gelijkenis op tussen het handige hoofddeksel en het theeservies. Een modecriticus deelde een foto van de 37-jarige op Twitter: “Ik stel je voor aan Lewis Hamilton. Ik ben sprakeloos.” Een ander merkte op: “Ik hoop dat zijn oma haar theehuis niet mist. Ik ben blij dat mijn grootmoeder mijn advies heeft opgevolgd om zich warm in te kleden nu haar rekeningen hoog zijn”, grapte een derde. Terwijl een ander zei: “Ah, ik vraag me af waar de theesalon van mijn grootmoeder is gebleven.”

Lewis Hamilton
Embedded van UNILAD

Zwaar seizoen achter de rug

Hamilton werd ook niet beter toen hij de baan op ging. De Mercedes-coureur heeft tot nu toe een zwaar seizoen achter de rug, met rivaal Max Verstappen bovenaan de coureursrace terwijl hij worstelt als zesde. Hamilton had zijn slechtste start in België en verliet de race in de eerste ronde na een botsing met Fernando Alonso. De crash wordt beschouwd als een race-ongeluk, maar Alonso is het niet eens met de acties van Hamilton. De Spanjaard zei: “Wat een idioot om de deur van buitenaf te sluiten. We hadden een geweldige start, maar deze man wist gewoon hoe hij moest rijden en als eerste moest starten. Waarom zou hij sluiten? Ik snap het gewoon niet.”

Een fout

Hamilton verontschuldigde zich na het ongeval en gaf toe dat hij een fout had gemaakt. Hij zei: “Terugkijkend op de beelden van hem in mijn dode hoek, gaf ik hem niet genoeg ruimte. Het was mijn schuld. Het spijt me gewoon voor het team. Ik kan hem niet zien. Het spijt me voor het team, ik moet herstellen en weer op de loopband stappen.” De Britse coureur was echter duidelijk verrast door de opmerkingen van zijn rivaal. Gevraagd of hij met hem had gesproken, zei Hamilton: “Nee. Ik zal het doen voordat ik hoor wat hij te zeggen heeft. Ik weet dat het is hoe het is om in het heetst van een gevecht te zijn, maar het is goed om te weten wat hij over mij denkt.” Hamilton zei dat hij blij was dat hij het allemaal in één keer deed. “Ik herinner me dat ik naar de grond keek, het moet hoog zijn. Ik ben gewoon blij dat ik leef en in goede vorm ben,” zei hij.

Lewis Hamilton
Foto embedded van The Sun

Bron: UNILAD
Beeld: Instagram, The Sun

You May Also Like