Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Lesbisch koppel ontdekt dat ze misschien dezelfde vader hebben

dezelfde vader
Beeld: TikTok

Carley Gonschior en Mercedes Stewart, uit Canada, zijn de afgelopen twee jaar aan het daten geweest. Onlangs deelden ze hun schokkende ontdekking op TikTok. De dames beweerden dat ze dezelfde vader zouden kunnen hebben …

Een DNA-test?!

‘Als je er twee jaar later achter komt dat je moeders allebei met dezelfde man hebben geslapen’, schreven ze in de tekst op het scherm van de nu virale video, die meer dan 6,9 miljoen keer is bekeken. ‘Moeten we een DNA-test doen?’ vroegen ze in het bijschrift. De twee overwegen nog steeds om bij elkaar te blijven, zelfs als ze familie zijn.

Opmerkingen

Duizenden mensen zijn naar de opmerkingen gegaan om hun mening te delen, en velen merkten op dat Carley en Mercedes griezelig veel op elkaar lijken. Een persoon merkte op: ‘Dat zou kunnen verklaren waarom jullie twee op zussen lijken…’ ‘Toen ik je voor het eerst zag, dacht ik dat je zussen waren,’ beaamt een ander, terwijl iemand anders eraan toevoegde: ‘IK HEB ALTIJD GEZEGD DAT JULLIE VERBONDEN ZIEN.’ Anderen stonden erop dat ze een DNA-test zouden doen om erachter te komen of ze halfzussen zijn. ‘Neem er meteen een’, schreef een TikTok-gebruiker.

Bron: Skoften

Beeld: TikTok

You May Also Like