Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Leraar stuurt pikante mail per ongeluk naar alle leerlingen en leraren van de school

Beeld: Pexels

We hebben allemaal vast wel per ongeluk een bericht of mail naar de verkeerde persoon gestuurd. Op zich is het geen probleem, je kan je altijd verontschuldigen met een tweede bericht of mail. Alleen loopt het niet al te best af als je seksueel getinte mails heb gestuurd naar je leerlingen en collega’s. Oeps…

Te laat!

Het overkwam een leraar van een middelbare school uit Prince George’s County. De leerlingen en leraren van de Dr. Henry A. Wise Jr. High School werden verrast door een aantal seksueel getinte foto’s van de leraar, doordat hij op de verkeerde knop had geklikt. De paniek sloeg toe en hij vroeg het schoolbestuur om hulp om de handeling ongedaan te maken. Het was echter al te laat. 

Beeld: Pexels

“Passende maatregelen”

Directeur Taryn Washington maakte er snel werk van en bracht de leerlingen en hun ouders op de hoogte over het incident. In zijn verklaring zei hij: “Ik vraag alle studenten verantwoordelijke burgers te zijn en de foto’s dus niet te delen op sociale media of via andere wegen.” Ook gaf hij aan dat er “passende maatregelen zijn genomen met betrekking tot de leraar”. In details ging hij echter niet.

Beeld: Pexels

Bron: telegraaf.nl

Beeld: Pexels

You May Also Like