Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Leraar houdt huwelijk geheim, uit angst voor reactie studenten

Leerkracht zijn is zeker een uitdaging, sommige zaken maak je bespreekbaar met je studenten, maar weer anderen hou je liever voor jezelf (vooral anno 2023 is dat voordelig). Zo was deze leerkracht bang om de leerlingen en hun ouders te laten weten over zijn verloofde. Hij dacht zijn aankomende huwelijk een geheim te houden, maar dat had hij glad mis …

Wat zullen leerlingen en ouders denken?

Een zekere Christopher Landis, namelijk de koorleider van de Hingham Middle School in de Amerikaanse staat Massachusetts, kreeg de verrassing van zijn leven. Christopher is een van de geliefde leerkrachten op de school. Het koor merkte dat een man regelmatig langs kwam om hun leraar te zien, de studenten vroegen hem ook wie de man was die hem zo vaak een bezoekje bracht. Zijn antwoord was dan; “Dat is Joe, hij is een vriend.” De echte waarheid hield hij voor zichzelf. Simpelweg, omdat hij bang was over wat de leerlingen en ouders over hem zouden denken.

De verrassing

Uiteindelijk brak de dag aan van de bruiloft. Christopher snapte in eerste instantie niet wat er ging gebeuren, maar zag opeens dat een boel gasten hun telefoons in de hand hielden, klaar om iets te filmen…maar hij wist niet precies wat. Hij wist helemaal niet dat er achteraf een geheim plannetje was gemaakt die hem helemaal verraste. Toen hij 50 leerlingen op het podium zag aankomen om hem en Joe All You Need is Love toezongen kon hij zijn tranen niet meer volhouden. EN … Joe wist helemaal van het plannetje.

Check ook: 90-JARIGE VRACHTWAGENCHAUFFEUR WERKT 12 UUR PER DAG OM REKENINGEN TE KUNNEN BETALEN

Bron & beeld: Ongelooflijk

You May Also Like