Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Leip: Max Verstappen installeert racesimulator in zijn privéjet

privéjet max verstappen

Max Verstappen zou zijn privéjet laten ombouwen zodat hij daar een simulator in kwijt kan. Verstappen racet in zijn vrije tijd namelijk regelmatig mee in simraces namens zijn simraceteam, Team Redline. Dit team valt sinds vorig jaar onder Verstappen.com Racing en is een project waar de Nederlander veel tijd in stopt.

Formule 1

Onlangs nam de tweevoudig Formule 1-kampioen nog deel aan de Le Mans Virtual, al verliep die niet zoals gehoopt. Team Redline streed om in totaal 60.000 dollar in de 24 uursrace op het virtuele Circuit de la Sarthe, maar werd geraakt door verbindingsproblemen. Verstappen sprak op de livestream van Team Redline zijn ongenoegen over de problemen en stelde dat hij nooit meer zou meedoen aan deze race.

Max Verstappen

Of hij ook echt stopt met simracen? Waarschijnlijk niet. “Het tegenovergestelde is het geval”, vertelt Marko tegen Sport1. “Hij heeft zelfs zijn privévliegtuig laten ombouwen, zodat hij in de toekomst simulators in de lucht kan besturen”, onthult de Oostenrijker. “Maar dat is goed, want Max heeft deze afleiding nodig. Het heeft hem in ieder geval geen kwaad gedaan met zijn twee titels.”

Neem hier een kijkje in de privéjet van Max Verstappen:

Check ook: MAX VERSTAPPEN ONDER VUUR OM ‘PIKANTE BOEKEN’ IN ZIJN WOONKAMER

Bron: Formule1.nl
Beeld: Unsplash

You May Also Like