Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

OMG?! Legoland-pretpark komt naar België

legoland belgie

Als kind speelde je waarschijnlijk uren met Lego en misschien hunkert het kind in je er nog steeds naar. Dan hebben we goed nieuws voor je: je kunt binnenkort afreizen naar België, want daar wordt in de toekomst een Legoland-pretpark gebouwd!

De geruchten gingen al een tijdje rond, maar het blijkt echt te gebeuren: Legoland komt naar België! De meest dichtbijzijnde Legoland-pretpark is nu in Denemarken, maar daar komt binnenkort verandering in. België zal het negende park worden. Denemarken, Californië, Florida, Maleisië, Dubai, Engeland, Japan en Duitsland gingen  België inmiddels al voor.


 

Legoland-pretpark

Merlin Entertainments, een Belgische entertainmentgroup, liet weten dat ze een fabriek hebben opgekocht in Charleroi ten zuiden van Brussel. Het park zou ongeveer 70 hectare groot zijn. En wees niet bang dat er geen parkeerplekken zijn, want er is met 20 hectare parkeergrond meer dan zat! Ter vergelijking: Bobbejaanland is 30 hectare groot en Walibi (die in België, niet in Nederland) 55 hectare. Je ziet ‘m vast al aankomen: Legoland België zal dan het grootste pretpark van het land worden. 
 

Nog even geduld

Het bouwen laat zich nog heel eventjes wachten, dus verwacht nog niet dat je binnen een jaar naar Legoland kan afreizen. Zodra we een datum hebben, ben je de eerste die het van ons hoort! 

Neem hier vast een kijkje in Legoland in Dubai:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like