Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vet: je kunt nu de LEGO-versie van jouw kat kopen

lego kat

Denk je nog weleens nostalgisch terug aan de tijd dat je als kind speelde met die fantastische LEGO-bouwsteentjes? Wij nog regelmatig. Overweeg je het weleens om tóch weer die bak van zolder te halen of naar de speelgoedwinkel te gaan om een LEGO-pakket te kopen? Dan hebben we goed nieuws.

19 verschillende katten

JEKCA is met een heel vet bouwpakket gekomen: je kunt nu jouw kat volledig namaken van LEGO-bouwsteentje. Klinkt vet, en dat is het ook! JEKCA heeft 19 verschillende versies waar je uit kunt kiezen. De welbekende Europese korthaar, maar ook Ragdolls. Daar blijft het niet bij, want je kunt ook de houding van de kat kitten. Een zittende, staande of uitrekkende kat? Het kan allemaal. 

De prijzen variëren tussen de 30 en 62 euro. Wil je de JEKCA-katten op bewegend beeld zien? Check dan de video hierboven!

Patent van LEGO verlopen

Sinds de oprichting in 1947 groeide LEGO uit tot een van het populairste speelgoed ter wereld. In 2010 verliep echter het patent en mochten andere fabrikanten dus ook varianten van de bouwsteentjes op de markt brengen. Een van die ‘namaak LEGO’-fabrikanten is dus JEKCA, het bedrijf dat op het idee kwam om huisdieren na te maken.

lego kat

Bron en beeld: Youtube, Mental Floss

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like