Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

LEGO opent minifigurenfabriek voor je persoonlijke pop

lego persoonlijke pop

Altijd je eigen poppetje willen ontwerpen en laten maken? Dan hebben we goed nieuws. Nu kan je gepersonaliseerde poppen of minifiguren ontwerpen en bestellen. LEGO heeft namelijk een virtuele minifigurenfabriek geopend.

Personaliseren met tekst

Onlangs kwam Hasbro met de actiefiguren van onze kinderdromen. De Hasbro Selfie Collection is een nieuwe collectie waarbij je je eigen gezicht in 3D kunt scannen en op een actiefiguur naar keuze kunt plaatsen. Nu kunnen Lego-poppen iets soortgelijks doen. Er zijn dingen die je bij het ontwerpen van je pop net wat anders moet doen. Je hoeft het hoofd niet in 3D te scannen, je kunt deze tool gebruiken om je eigen minifiguur te ontwerpen. Je kunt kiezen uit verschillende hoofdvormen, kapsels, kleding en accessoires. Je kunt het poppenshirt ook personaliseren met tekst erop.

Beeld: Pexels

Voorwaarden

Momenteel kun je je gepersonaliseerde minifiguren alleen in de Verenigde Staten bestellen. Maar gezien de populariteit van Deens speelgoed, zal het slechts een kwestie van tijd zijn voordat LEGO-minifiguurfabrieken in Europa komen. In de VS kost een pop $ 11,99. Verder kan je maar een gepersonaliseerde minifiguur per gezin bestellen. Ook controleert de LEGO Minifigurenfabriek alle tekst op godslastering, vulgaire verwijzingen, aanzetten tot haat of extremisme. Met deze zaken dient er dus rekening te worden gehouden.

Bron: manners.nl

Beeld: Pexels