Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

LEGO lanceert Optimus Prime Transformers-set die echt kan transformeren!

LEGO Optimus Prime
Beeld: LEGO

LEGO en Hasbro hebben samengewerkt aan een epische Transformers G1 Optimus Prime set. Het figuur kan transformeren van robotmodus naar vrachtwagenmodus zonder dat het opnieuw hoeft te worden opgebouwd.

Gebaseerd op het G1-personage

De LEGO Creator Expert Optimus Prime-set is gebaseerd op het G1-personage, dat terug gaat tot 1984 met de originele Transformers-speelgoedlijn en geanimeerde tv-series. Volgens LEGO is Optimus in vrachtwagenmodus meer dan 15 cm hoog, 27 cm lang en 12 cm breed. In robotmodus is het model meer dan 35 cm hoog.

De productbeschrijving

Net als het geliefde origineel, verandert dit Optimus Prime-model van een robot in een vrachtwagen en weer terug. Bewonder de 19 scharnierpunten in robotmodus en open de borstkamer om de Autobot Matrix of Leadership op te slaan. Bevestig het jetpack in robotmodus en plaats de ionenblaster en Energon-bijl in de handen van de Autobot. Andere authentieke accessoires zijn een Energon-kubus en een optioneel heuppaneel. Voeg de plaquette toe om je passie voor Transformers met trots te tonen. De Transformers Optimus Prime LEGO Set is vanaf 1 juni te bestellen in de LEGO Shop voor 162 euro.

Transformers Optimus Prime LEGO
Transformers Optimus Prime LEGO

Bron: 9GAG

Beeld: LEGO

You May Also Like