Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Lego komt met toffe bouwset van de Grote Piramide van Gizeh!

lego piramide
Beeld: Lego

Lego blijft ons verrassen met originele bouwsets van bekende gebouwen. Deze keer komen ze met de van Cheops, ook wel ook wel Grote Piramide van Gizeh genoemd. Deze piramide behoort tot een van de zeven wereldwonderen, dus is zeker ook een pracht in je collectie.

Goede kwaliteit

Dit is zeker niet de eerste keer dat we zo’n Lego-set uit de Lego Architecture krijgen te zien. Zo bouwden ze ook het Colosseum, de Taj Mahal en de skylines van steden zoals New York. Zoals altijd mag je zeker een goede kwaliteit verwachten van de set. De set bestaat uit 1.476 steentjes, waarbij de details keurig zijn, ook een gedeelte van de Nijl is te zien, verder ook een werkdorp en twee kleine piramides.

Grote Piramide van Gizeh lego

De Grote Piramide van Gizeh

De set kun je vanaf 1 juni kopen via de Lego website, de prijs hiervan bedraagt 140 euro. De set is ongeveer 20 centimeter hoog, 35 centimeter breed en 32 centimeter diep. Lego maakt het ook gemakkelijk om een ​​tweede set te bouwen en aan te sluiten voor diegenen die een complete piramide ervaring willen. Maak een fantasierijke sprong terug in de tijd naar de 26e eeuw voor Christus en ervaar de bouw van een van de zeven wereldwonderen met dit Lego Architecture model Grote Piramide van Gizeh. Bouw een prachtig gedetailleerd dwarsdoorsnede model van de Grote Piramide, waarbij je de belangrijkste tunnels en kamers onthult en het systeem dat mogelijk is gebruikt om enorme stenen te verplaatsen tijdens de constructie.

lego piramide
lego piramide

Bron: JFK

Beeld: Lego

You May Also Like