Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

LEGO komt met gigantische Thor-hamer

LEGO thor hamer

LEGO is speelgoed wat voor elke leeftijd leuk is. Of je nou 10 jaar bent of 39 jaar: er is altijd wel iets wat tof is om in elkaar te zetten. Ook nu overtreft het speelgoedmerk zichzelf opnieuw door het uitbrengen van een bouwpakket van de hamer van Thor. Extra leuke samenwerking dus als je fan bent van Marvel.

De hamer van Thor

Als echte Marvel-fan kan een Mjölnir – zoals de hamer ook wel genoemd wordt – niet ontbreken in je woning. Uit de films blijkt wel dat de hamer een enorm krachtig wapen is wat altijd naar Thor terugkeert. Alleen maar chill dus dat je nu je eigen variant in elkaar kan zetten. En allemaal dankzij LEGO!

LEGO

Maar wat heb je dan precies in je woonkamer staan? Als je eenmaal het bouwpakket in elkaar hebt gezet, kun je een hamer van 46,2 cm hoog en 30 cm breed verwachten. Het in elkaar zetten duurt wel eventjes, want het bouwpakket bevat zo’n 979 stukjes lego. Als je al wat bekender bent met het in elkaar zetten van grote bouwpakketten, dan heb je hem misschien in een dag in elkaar. Je kunt het bouwpakket vanaf 1 maart 2022 vooruit bestellen op de site van LEGO. Het bouwpakket kost zo’n 119 euro.

Ben je meer fan van auto’s? Dan heeft LEGO ook iets zieks voor jou op de markt gebracht: een Porsche 911.

LEGO thor hamer

You May Also Like