Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Legendarische Zanger Rinus en Romana weer op podium bij examenstunt op school

Zanger Rinus
Beeld: TikTok

We herinneren ons allemaal Rinus en Romona, toch? Een tijdje waren deze twee misschien wel dé grootste sterren van Nederland, nu hoor je bijna niets meer van deze ze. Maar onlangs doken ze op school waar deze twee bewezen dat ze het nog kunnen!

Rinus en Romana

Deze twee staan ​​bekend om hun vele hits zoals ‘Hey Marlous’ en ‘Met Romana op de Scooter’ op deze liedjes konden we allemaal meezingen en meezingen. Van 2009 tot 2018 verscheen regelmatig een nummer van Zanger Rinus, maar de laatste jaren kregen we op muzikaal gebied minder te horen van de artiest. Sterker nog, zanger Rinus haalde begin dit jaar de krantenkoppen met iets anders dan zingen, namelijk dat hij wat moeite had met fietsen.

Weer op het podium

Maar goed, we zijn in ieder geval blij dat het de betere kant gaat met de twee en ze recentelijk nog op het podium konden verschijnen. Zo heeft een school een legendarische examenstunt gehad en waren de artiesten de bekende zangers Rinus en met natuurlijk Romana erbij. Ze zijn nu wat ouder, maar ze konden de hele zaal op hun voeten krijgen en iedereen deed gezellig mee.

Bron: Dailybuzz

Beeld: TikTok

You May Also Like