Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Legendarische Nintendo-classic GoldenEye 007 is terug in 4K-versie!

Beeld: Wikipedia

Na lang wachten en nogmaals lang wachten is het grote moment aangebroken. Na de jarenlange geruchten, teasers en speculaties kunnen we vermelden dat een van de allergrootste Nintendo-classics ooit, Goldeneye 007 deze week zijn rentree zal maken als 4K-versie!

Meest evolutionaire en invloedrijke first-person shooter game

Iedereen die in de jaren ’90 niet meer in de luiers zat, herinnert zich ongetwijfeld nog de klassieke first-person shooter die in 1997 zijn debuut maakte op de Nintendo 64. en die keert nu terug! de Xbox en Nintendo Switch zijn de consoles die zich gelukkig mogen prijzen. Sinds het debuut van 25 jaar geleden kreeg GoldenEye 700 de titel van de meest evolutionaire en invloedrijke first-person shooter game. Als je samen met je maten wilt genieten van de game dan raden we je de Xbox-versie aan, deze heeft namelijk een ‘local split-screen multiplayer’. De Switch-versie krijgt ten opzichte van de Xbox-versie wél een online multiplayer-modi. Gezellig!

Updates

Het is best wel logisch dat de game die in 1997 uitkwam een paar updates nodig had, voordat het weer uitkwam. We merken nu ondersteuning voor dubbele analoge sticks en bovendien een 4K-resolutie. Je ziet het bloed dus in de hoogste kwaliteit stromen. Echter, is de klassieke campagnemodus nog altijd in de game te vinden, daarnaast is de volledige modi met cheatcodes en alles ook terug te vinden. Goednieuws: De  GoldenEye 007 kwam op 27 januari online, maar dan voor Nintendo Switch Online + Expansion Pass-abonnees en voor de Xbox-spelers is de game beschikbaar via de Game Pass. We zijn helemaal ready, jij toch ook!?

Zo ziet de 4K-versie van GoldenEye 007 er uit:

Check ook: Dit is de natte droom van elke fanatieke gamer

Bron: Manify

Beeld: Wikipedia

You May Also Like