Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Legendarische Lau van Tiny en Lau heeft eindelijk waardige opvolging

Tiny en Lau

We kennen allemaal wel iemand die altijd geïrriteerd lijkt te zijn, en over een enorme vocabulaire met meer scheldwoorden dan normale woorden te beschikken. Het ultieme voorbeeld is tv-legende Lau van het koppel Tiny en Lau. En deze Lau lijkt nu eindelijk een waardige opvolger te hebben gekregen.

Die ene vriend

Als je zo iemand als vriend hebt, blijkt dat niet zo erg te zijn, want uit onderzoek blijkt dat het schelden van je vrienden een hechtere band schept. Je moet gewoon een beetje voorzichtig zijn als je die ene vriend mee moet nemen naar een familiediner. Je weet nooit wat er uit zo iemands mond glipt. Ook in dit geval zul je de persoon niet graag meenemen naar het huis van je ouders.

Meer scheldwoorden

Op het net kwamen we deze man tegen die zo geïrriteerd raakte tijdens het repareren van een keukenkastje dat hij totaal uit zijn plaat ging. Lau lijkt dan ook een meer dan waardig opvolger te hebben. Check hieronder het hilarisch filmpje die flink viraal ging.

@lunadeannab keuken problemen? Like voor part 2 voor de volgende keuken drama 🫕🧈 #fy #fypシ゚viral #fypage #boos #daddycool #dadsoftiktok ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Bron: Dailybuzz

Beeld: TikTok