Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Legendarische jaren ’90-toy Tamagotchi keert terug in nieuw jasje!

Of de kinderen van tegenwoordig het zullen snappen is afwachten, maar iedereen uit de jaren 90 wordt ‘waarschijnlijk enthousiast wanneer we met je delen dat een bekende trend terug komt, namelijk de Tamagotchi! Wie heeft er vroeger nou niet met zo’n ding rondgelopen?

Tamagotchi
Beeld: Twitter

Grogu aka Baby Yoda

De meeste mensen hebben weleens van Tamagotchi gehoord, maar wanneer we het hebben over Grogu, lijkt het wel alsof we Frans praten. Maar we kunnen de mensen niet kwalijk nemen, want niet iedereen kan Star Wars-fan zijn. Wie is Grogu dan? Hij is een groen wezentje uit The Mandalorian, de Star Wars-serie waarmee de streamingdienst Disney+ live ging. Oorspronkelijk maakte het groene wezentje met de zo sterke force naam en faam als Baby Yoda dit verwees naar de groene Jedimeester uit de Skywalker-saga.

Tamagotchi

Wat is Tamagotchi? Dit is niets anders dan een samenwerking tussen Lucasfilm, dus het bedrijf achter Star Wars, en de Japanse speelgoedfabrikant Bandai. Deze gadget komt de mensen uit de jaren 90 meteen bekend voor, maar deze wordt nu voorzien van het schattige uiterlijk van de oersterke Baby Yoda. Ben je eigenaar van de Star Wars Tamagotchi, dan kun je ervoor zorgen dat je de digitale versie van Grogu, in één van de twaalf verschillende verschijningen hebt. Maar ook speel je minigames met verschillende uitkomsten, die afhankelijk zijn van hoe je Baby Yoda verzorgt. Als dat niet genoeg is, zijn er ook twee minigames voor je beschikbaar.

Prijs en releasedatum

Wat de Star Wars Tamagotchi zal kosten en wat de releasedatum is weten we niet precies. Maar je kunt het hier alvast vooruit bestellen via Amazon. Kijk dan zelf wanneer dat precies is. We zijn in ieder geval benieuwd.

Bron: Manners

Beeld: Twitter

You May Also Like