Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Leden verlaten betaalde Telegram-groep Yvonne Coldeweijer: ‘Om te huilen!’

yvonne

Waar je vroeger een roddelblad moest kopen, gaat dat tegenwoordig lekker anno 2022 op de digitale manier: je betaalt een paar euro en je kunt je aansluiten bij een Telegram-groep van Yvonne Coldeweijer, de grootste roddelkoningin die Nederland rijk is. Nu schijnt dat veel fans weggaan door het gebrek aan juice…

Yvonne Coldeweijer

De Telegram-groep van LifeOfYvonne is bedoeld voor de echte sensatiezoekers: je betaalt 10 euro per maand om als allereerst de scoops van bekende Nederlanders (en tegenwoordig ook Vlamingen) te horen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot zo’n 60.000 leden, maar dat lijkt te veranderen.

Telegram

Yvonne is namelijk een bezig bijtje: naast een groot Instagramkanaal, heeft ze ook een eigen kledingmerk en podcastserie én opent ze binnenkort ook een winkel. Ze zou door alle drukte minder bezig zijn met Telegram. Volgens juicekanaal RealityFBI wachten leden al twee weken op een scoop, maar blijft het momenteel stil in de groep: “Een aantal van die leden melden dat de inhoud van de video van 15 augustus twee dagen later in de Podimo podcast werd besproken, waar je 90 dagen gratis lid van kan worden”, meldt RealityFBI op Instagram. Een lid van de groep zegt dat er nu één keer in de week of twee weken er een klein nieuwtje wordt gemeld: “Het is echt om te huilen wat ze erin gooit, het is echt niet de 10 euro waard”.

Drukte

Yvonne laat intussen weten dat ze snel weer actiever wordt. Op Instagram zegt ze: “Lieve mensen, de juice komt er weer aan. Het is even hectisch. Ik ben met man en macht die winkel op touw aan het zetten. Het duurt nog een paar dagen en dan heb ik alles gefixt. ,Dan ga ik lekker juicen, ik heb er nu al zin in. En als ik terugkom ben ik weer helemaal de oude.” Dat is dus nog maar even afwachten.

Bron: Ditjes en Datjes
Beeld: YouTube LifeOfYvonne

You May Also Like