Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘Lastiggevallen dames bij F1 GP verzonnen verhaal voor VIP-behandeling’

Het zal je niet ontgaan zijn dat we afgelopen weekend te kampen hadden met F1-‘fans’ die zich absurd gedroegen rond de GP van Oostenrijk. Zo verschenen er diverse verhalen van dames die waren lastiggevallen door dronken Max Verstappen-fans. Niet al deze verhalen blijken echter helemaal op waarheid berust te zijn. Een Twitteraar met de naam CytrusF1 ging op onderzoek uit en exposede twee dames, die na hun verhaal een speciale VIP-behandeling kregen nadat ze hun verhaal deden. Zo kwamen we deze fans tegen die deden alsof ze mishandeld waren, tijdens het circuit, aan het einde van de dag en het bleek dat ze op deze manier Vip-behandeling wilden krijgen van de teams. We hebben het over Mollie en Julia, twee fans van Sebastian Vettel en Daniel Ricciardo, die hun verhaal op Twitter vertellen.

VI- behandeling

In een tweet geven de dames aan nogal wat homofobe uitspattingen te hebben meegemaakt. “Blij dat ik geen Nederlands of Duits spreek, want er zijn zeker “homophobic slurs” naar ons gegooid”, schreven ze. Deze tweet en een andere waarin ze de teams vroegen om Vettel en Ricciardo te ontmoeten, trokken de aandacht van Aston Martin en McLaren. Waarbij na de race de dames een VIP-behandeling kregen aangeboden, en daarmee bedoelen we: coureurs ontmoeten, gratis merchandise en alsof dat nog niet genoeg is mochten ze ook nog op de foto voor de socials van de teams.

Lastiggevallen dames f1

Ze doen het vaker

Niet iedereen vertrouwde het bedrijf, inclusief Twitteraar CytrusF1. Dus besloot hij zijn eigen onderzoek te doen en raad eens? De dames hadden al eerder geprobeerd om bij de teams binnen te komen, maar toen dat niet lukte, kwamen ze waarschijnlijk met een ander plan.

Lastiggevallen dames f1

Ook is bekend dat dit niet de eerste keer is dat ze deze grap uithalen, maar dat deden ze een week eerder al. Ze beschuldigden een man ervan homofoob te zijn, terwijl dat helemaal niet het geval was. De tweet is inmiddels verwijderd. De dames waren ook niet respectvol naar Max Verstappen, er zijn tweets waarin ze vaker middelvinger opstaken bij Red Bull en Verstappen. Maar die tweets werden met dezelfde snelheid, van de F1 wereld kampioen, verwijderd toen ze hoorden dat ze bij Aston Martin en McLaren naar binnen mochten.

Lastiggevallen dames f1
Lastiggevallen dames f1
Lastiggevallen dames f1

Een tijdslijn van de gebeurtenissen:

Lastiggevallen dames f1

Bron & beeld: Skoften