Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

De Lamborghini van David Beckham staat te koop op Marktplaats

lamborghini

David Beckham is iemand die eigenlijk heel de wereld kent. Is het niet David himself die je kent, dan is het wel zijn prachtige vrouw Victoria Beckham. De voormalig voetballer is wereldberoemd en dat betekent dat hij ook heel veel geld heeft. Geld voor een Lamborghini die nu te koop staat op Markplaats? Ja, absoluut!

Auto’s

En wat kopen de meeste mensen (of eigenlijk mannen…) van geld? Peperdure auto’s! Een automerk dat veel gekocht wordt als je een goedgevulde portemonnee hebt, is Lamborghini. Het Italiaanse merk staat toch voor luxe en dat vinden veel mensen wel interessant. Zo ook David Beckham.
 

David Beckham

David Beckham kocht in 2004 een Lamborghini Gallardo 5.0 V 10 toen hij nog voor de Spaanse voetbalclub Real Madrid speelde. Nu – 17 jaar later – heeft Beckham de auto te koop gezet. Het zal je verrassen waar: op de Nederlandse Marktplaats, ja zeker! We liegen niet.
 

Lamborghini

Sinds 14 juni schittert de Lamborghini op deze kneuterige website. Laat je niet beperken dat de auto al 17 jaar oud is, want David heeft er niet veel in gereden: zo’n 6.400 kilometer maar. Ook is de Lamborghini een automaat. Toch moet je wel wat knaken hebben, want de auto staat te koop voor 112.500 euro. Máár dan rij je wel in de auto van ex-profvoetballer David Beckham! 


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like