Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Laat je Disney-dromen uitkomen op deze geniale Disney Magic Cruise

Disney Magic Cruise

Als je een Disney-fan bent en ook nog van cruiseschepen houdt, hebben wij het ultieme cruiseschip voor je: Disney Magic. De Disney Magic is een middelgroot cruiseschip en het eerste schip in de Disney Cruise Line-vloot. Tijdens deze cruise word je ondergedompeld in de magische wereld van Disney terwijl je ook een deel van de wereld ziet.

Disney magisch schip

Disney Magic is speciaal voor gezinnen ontworpen. Er zijn aan boort hutten te vinden die zijn uitgerust met het ultieme comfort en ontspanning. In de Disney-restaurants kan er gesmuld worden van internationale buffetten en fastfood. Disney Cruise Line heeft een systeem waarmee je elke avond van restaurant en persoonlijke ober kunt wisselen.  Naast het eten is er volop entertainment aan boord. Denk aan dinershows bij Animator’s Palate, Amerikaanse en Franse gerechten bij Lumiere’s en Zuid-Amerikaanse gerechten bij Carioca’s. Natuurlijk kun je ook kiezen voor meer rust en stilte en dineer je zoals je wilt op het walking buffet. Ook kan je genieten van een prachtig uitzicht op de oceaan.

Activiteiten op het schip

Op dit magische schip lopen er verschillende Disney-figuren rond en je kunt de nieuwste Disney-films onder de sterren bekijken. Disneyverhalen komen tot leven in het Walt Disney Theatre. Denk aan optredens als Tangled, gebaseerd op de gelijknamige Disney-film. Voor kinderen zijn er kinderclubs die de hele dag door activiteiten organiseren. Er is verder een een familiezwembad met glijbanen voor het hele gezin. Er is zelfs een Wellness Center en een sportschool aan boord. Ook zijn er zijn verschillende themafeesten waar je je moves de vrije loop kunt laten. Dit is de perfecte tour voor elke Disney liefhebber. Boek snel je kaarten.

Bron: reisleven.nl

Beeld: Youtube & Pexels

You May Also Like