Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Laat Beyoncé tijdens ‘The Renaissance’ tour in Parijs per ongeluk iets teveel zien…?!

beyonce

Tijdens ‘The Renaissance’ Tour mogen fans van Beyoncé haar uitgebreid bewonderen en dat deden ze dan ook volop. Echter leek het erop dat er deze keer iets meer van de diva te bewonderen was dan gepland. Of was dit juist de bedoeling…?

Fragment gaat viral

Het concert duurt ongeveer twee en een half uur en is opgesplitst in zes acts, waarbij Beyoncé de nummers van Renaissance in volgorde uitvoert. Fans genoten hier volop van, maar er gaat nu een fragment van de show rond, waarbij de zanger ons (per ongeluk?) een beetje te veel liet zien…?

Beyoncé laat iets teveel zien

Tijdens haar show in de Stade de France in Parijs konden mensen er maar geen genoeg van krijgen. Het moment dat velen zeker is bijgebleven is waar Queen B haar bekende nummer, ‘We getting f up tonight’ performt. De zanger zou een beweging hebben gemaakt, waarbij ze ‘per ongeluk’ een beetje te veel liet zien. Het fragment dat nu viraal gaat, is intussen miljoenen keer bekeken. Liet de vrouw die alles 5 stappen vooruit plant echt haar ‘doosje’ zien… ehum we denken het niet! Beyoncé zou namelijk een zogenaamde ‘bodysuit’ onder haar outfit gedragen hebben.

Niet zo wild doen hoor, het is een maar bodysuit

Beyonce

Check ook: 15 CELEBS NU & ALS KIND; HERKEN JIJ ZE ALLEMAAL?

Bron: Dailybuzz

Beeld: Instagram harpersbazaarsg

You May Also Like