Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Komiek heeft ‘briljant’ idee: een potje voetbal na een shotje laxeermiddel

voetbal laxeermiddel

Waar denken mannen aan? Dat kunnen mannen ons alleen vertellen, maar goed. Een komiek en presentator van een talkshow in Noorwegen genaamd Stian Blipp bedacht het geniale idee waar alleen een man op kan komen. Een potje voetbal met vrienden, plottwist: nadat je een shotje laxeermiddel hebt ingenomen.

Voetballen na laxeermiddel te hebben ingenomen

Het wordt allemaal grappiger wanneer de namen van de twee teams te zien krijgt, namelijk: Poepelona en Diareal. Waarom de teams zo heten, word een onnodige vraag. De teams bestonden uit andere comedians, en sporters zoals de ex-hockeyer Erik Follestad en voetballer Mads Hansen. Wat deden ze? Ze aten een goed gevulde Noorse maaltijd en daarna dronken de mannen elk een shot laxeermiddel en daarna voetballen. Het is logisch dat wanneer je zoiets bedenkt de toiletten niet ver weg moeten zijn, dus de opgezette wc’s naast het speelveld waren zeker ideaal.

De winnaar

Het wedstrijd duurde zo’n 15 minuten. De eerste minuten die gingen wel soepel, maar toen het laxeermiddel begon te werken werd het een ander verhaal. De spelers probeerden het in te houden, zodat ze het niet op het veld zouden lossen. Uiteindelijk was het dan Blipp zelf die als eerste eruit ging voor een pitstop achter het gordijn, gevolgd door Martin. En dan willen we het niet hebben over de geur die over de hele plaats hing. Maar uiteindelijk moest er een winner zijn. Diareal was de winnaar!

Bron & beeld: Braw

You May Also Like