Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Kneiterlamme Lil Kleine krijgt eigen limoncello niet meer door z’n strot

lil kleine

Lil Kleine kickte af van een drank- en drugsverslaving, maar was afgelopen weekend weer stevig aan de zuip. Dit blijkt wel uit het feit dat hij een glaasje van zijn eigen limoncello-merk niet meer door zijn strot kreeg.

Meest gehate BN’er

Lil Kleine heeft een roerig jaartje achter de rug, waarbij hij concurreerde met Glennis Grace over de nummer 1 plek van meest gehate BN’er. Zo spendeerde hij een tijdje achter de tralies, nadat er beelden waren verschenen waarop te zien was hoe hij zijn verloofde Jamie Vaes mishandelde. Hierop vertrok hij naar een kliniek in Thailand, om af te kicken van zijn drank- en drugsverslaving.

Limoncello

Toch blijkt zijn muziek nog volop gestreamd te worden, dus lijkt het financieel gezien allemaal met een sisser voor hem af te lopen. Afgelopen weekend was hij dan ook flink aan het feesten. Op beelden die verschenen zijn is dan ook goed te zien dat hij redelijk aan het eind van z’n latijn is. Zelfs zo erg, dat hij een glaasje van zijn eigen limoncello voor geen goud meer door zijn strot krijgt.

Bron en beeld: Skoften

You May Also Like