Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Kim Kardashian verschijnt in ‘microbroekje’ op cover Sports Illustrated

vermogen Kim Kardashian
Beeld: Instagram Kim Kardashian

Kim Kardashian is open geweest over haar onzekerheden als het gaat om mode na haar scheiding van Kanye West. Hij hielp haar om een ​​mode-icoon te worden, maar het lijkt erop dat ze het prima alleen doet. Haar laatste prestatie is een van de vier covers voor Sports Illustrated Swimsuit’s 2022-editie, waarin ze in een ‘microbroekje’ te zien is.

Kim als Sports Illustrated-cover

Kim heeft haar eerste Sports Illustrated-cover geland en, zoals je zou verwachten, zijn de foto’s behoorlijk prachtig. In de eerste foto is de 41-jarige te zien in een zwarte ‘Micro Cording String Triangle Bra’ en ‘Micro Cording Dip String Thong’, met een zwart hart met het merk logo boven haar hoofd. “OMG, ik ben een covergirl van Sports Illustrated!!!! Schreef ze op Instagram.

Ze had het nooit gedacht

Kim vertelde het tijdschrift ook dat ze zich ‘levendig’ herinnert dat ze Tyra Banks op de cover van Sports Illustrated zag als een jonge vrouw en dat ik me, toen ze ‘vrouwen met rondingen zag dat vond ik gewoon zo cool’. Maar ik dacht nog steeds dat je een professioneel model moest zijn en een catwalkmodel.” Dus ze was geschokt toen ze werd gevraagd om zelf een covergirl te worden, en legde uit: “Het waren altijd hele jonge meisjes. Ik wil niet met mezelf uitgaan of oud klinken, maar in de 40? Dat is gek! Ik had in geen miljoen jaar gedacht dat ik er zelf een zou fotograferen.”

Bron: Clint.

Beeld: Kim Kardashian Instagram