Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Kijkers zien ‘heftigste aflevering ooit’ van Mr. Frank Visser doet uitspraak: ‘Ga naar je eigen land!’

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Een van de dingen die tot het meeste stress en frustratie kunnen leiden, is een ruzie met je buren. Omdat je naast, of boven elkaar woont, heb je iedere dag weer met elkaar te maken. Niet zo gek dus, dat in Mr. Frank Visser doet uitspraak al jarenlang heftige burenruzies te zien zijn. De nieuwste aflevering wordt volgens veel kijkers zelfs omschreven als de heftigste aflevering ooit.

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Gooien met tomatensoep

Door de jaren heen heeft Mr. Frank Visser al bemiddeld tussen allerlei bijzondere figuren die ruzieden over de meest uiteenlopende redenen. De figuren tussen wie hij deze keer moest bemiddelen, zullen zelfs bij de ervaren rechter voor verbazing hebben gezorgd. De ruziënde buren waren deze keer ene Sabrina in het Limburgse Kerkrade, die last heeft haar luidruchtige bovenburen, het gezin van de Syrische Mohammed. Daarbij zou er zelfs met tomatensoep gegooid en met een mes gedreigd zijn.

Webcam-girl

Aanvankelijk leek alles goed te gaan toen Mohammed met zijn vrouw en kinderen in de flat kwam wonen, waar Sabrina al 30 jaar woont. Ze kwam zelfs bij haar nieuwe buren eten. Het ging mis toen Mohammed erachter kwam wat het beroep van zijn nieuwe was: de 75-jarige Sabrina is namelijk actief als ‘webcam-girl’. Daarbij zou ze Mohammed’s vrouw ook hebben voorgesteld om aan webcamseks te doen. Sindsdien is de relatie tussen de buren goed verziekt, en klaagt Sabrina dat haar bovenburen haar ”s nachts expres wakker houden met gebonk en gestamp.

Een van de meest bizarre afleveringen

Kijkers vallen dan ook van de ene verbazing in de andere bij het zien van de aflevering, zo blijkt uit de vele reacties op Twitter. Zo schrijft ene Guido: “Sabrina de seksoma. Dit was weer een van de meest bizarre afleveringen van #mrfrankvisserdoetuitspraak. Wat een zwakke figuren.”

Check het fragment uit de ‘heftigste aflevering ooit’ van Mr. Frank Visser doet uitspraak hier:

Check de reacties op de aflevering hier:

Check ook: Ouderwetse burenruzie in Mr. Frank Visser doet uitspraak loopt heerlijk uit de hand – SGXL.NL

Bron: Gids.tv

Beeld: Youtube SBS6

You May Also Like