Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Kijkers woedend op Massa is Kassa-Nicol: “Je bent niet goed bij je hoofd!”

nicol coco

Nicol, bekend als de vriendin van Peter Gillis van Massa is Kassa, was al niet bepaald het populairste karakter in het programma, maar haar populariteit is nog verder gedaald. Kijkers zijn namelijk flink pissed over de manier waarop ze met haar hondje omgaat.

Hondje Coco

Eerder kreeg Nicol al een aantal keren de volle laag, onder meer omdat ze er niet voor terugdeinst om personeel, familie en vrienden als een slavendrijver af te blaffen. Deze keer zijn kijkers niet blij over hoe ze met haar hondje Coco omgaat. In de nieuwste aflevering laat Nicol zien hoe ze een grote collectie pakjes voor Coco heeft gekocht, maar of het beestje er zelf zo blij mee is, blijft de vraag.

Niet goed bij je hoofd!

Op Twitter hebben kijkers in ieder geval weinig goeds te zeggen over hoe Nicol. “Wat doe je die arme hond aan!” schrijft bijvoorbeeld ene Marin. “JIJ vindt het leuk en schattig om Coco kleertjes aan te doen. Heeft Coco ook gezegd dat ze het leuk vindt? Jij bent echt niet goed bij je hoofd, hé? Als je wat leuks wilt doen voor Coco, ga je een goeie wandeling maken, dát vindt ze leuk!”

Check hier enkele reacties van woedende kijkers op Twitter:

Check het fragment waarin te zien is hoe Nicol met haar hondje Coco omgaat hier:

Bron & beeld: Skoften

You May Also Like