Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Kijkers walgen van versierpogingen Mark Gillis bij ontharingsdame: ‘Griezel!’

mark gillis

Het programma Massa is Kassa is, door alle schandalen rond de familie Gillis van de afgelopen tijd, sterk in populariteit gedaald. Peter’s oudste zoon Mark is daar geen uitzondering op. Dit blijkt wel uit het commentaar van kijkers op een fragment met Mark Gillis en een ontharingsdame.

Versierpogingen Mark Gillis

In het fragment is te zien hoe Mark zijn rug- en borsthaar onder handen laat nemen. door een dame in zijn chalet. Daarbij probeert Mark de dame opzichtig te versieren. “What’s you’re name? Anne Morena? Heel mooi! En hoe oud ben je? 36? Ik ben is 37. We lijken wel een match!” Even later probeert hij ook haar nummer te scoren. Hoewel de dame zich duidelijk ongemakkelijk voelt bij de versierpogingen van Mark, blijft hij er stug mee doorgaan.

Griezel

Massa is Kassa-kijkers walgen massaal van de versierpogingen van Mark Gillis, zo blijkt uit de vele reacties dat het fragment op de Instagrampagina van SBS6 krijgt. Zo schrijft ene Bart: “Vieze vetklep!” Jacqueline zegt: “Walgelijke vent!!! Walgelijke familie!!”, en een ander grapt “Zo dan, die is een end het land opgekropen!!” Renee houdt het kort: “Griezel.”

Check de vergeefse versierpogingen van Mark Gillis hier:

Check ook: Mark Gillis wordt beledigd door kapper: “beetje varken nek” (sgxl.nl)

Bron en beeld: Instagram SBS6

You May Also Like