Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Kijkers verbaasd over gebrekkige kennis Peter Gillis: ‘Is Afrika net zo groot als Nederland?’

peter gillis afrika

Dat je jezelf tot de rijksten van Nederland mag rekenen, betekent niet automatisch dat je ook bij het slimste deel van de bevolking hoort. Dit bewees Peter Gillis in Massa is Kassa. Kijkers van het programma vielen gisteravond dan ook bijna om van verbazing over de gebrekkige kennis van de vakantieparkenmagnaat. Peter blijkt namelijk geen idee te hebben hoe groot Afrika eigenlijk is.

Embedded van Ditjesendatjes

Vakantie naar Afrika

In de aflevering van maandagavond konden we zien hoe Peter en Nicol, die in het programma nog doen alsof ze een gelukkig stel zijn, besluiten om met hun vrienden Mieke en Johnny op vakantie te gaan naar Afrika. In Tanzania willen ze een safari gaan doen. “Peter en ik hebben een safari geboekt naar Afrika, en omdat jullie altijd zoveel voor ons doen als vrienden, willen we jullie meenemen”, zo maakt Nicol het nieuws bekend. Mieke en Johnny denken eerst dat ze een grap maakt, maar wanneer Nicol ze de reisdocumenten geeft, beseffen ze dat ze echt mee mogen.

Afrika net zo groot als Nederland

Peter blijkt echter geen flauw benul te hebben van het gigantische werelddeel waar ze naartoe gaan, zo blijkt uit de vraag die hij bij het reisbureau stelt: “Hoe groot is Afrika? Net zo groot als Nederland?” Ook Nicol doet een duit in het zakje door zich af te vragen of er in Tanzania wel handdoeken zijn.

Kijkers kunnen hun ogen dan ook niet geloven om het gebrek aan een beetje kennis van de wereld bij het koppel, zo blijkt uit de vele reacties op Twitter:

Check ook: Het lijkt echt over en uit voor Peter Gillis en Nicol: ‘Scheiden met Kerst’ (sgxl.nl)

Bron en beeld: Ditjesendatjes, Twitter

You May Also Like