Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Kijkers kotsen extreem veeleisende LLDL-deelneemster uit: ‘Ik zou hard wegrennen!’

LLDL

Wanneer je op zoekt bent naar nieuwe liefde waarmee je je leven wilt delen, mag je natuurlijk best wat eisen hebben. Deelneemster Mariëlle in het SBS-programma Lang Leve de Liefde maakt het echter wel heel bont, zo blijkt wel uit de vele verbaaste reacties van kijkers.

LLDL

Totale mismatch

In de datingshow Lang Leve de Liefde worden twee totaal onbekenden een aantal dagen bij elkaar in een villa gezet, in de hoop dat er iets moois opbloeit. In de nieuwe aflevering lijkt er echter een totale mismatch te zijn. Deelneemster Mariëlle blijkt namelijk wel heel extreem veeleisend te zijn en heeft zelfs een lijst met verbeterpunten voor haar date opgesteld.

Ren weg en nooit meer omkijken kerel

Kijkers kotsen MAriëlle dan ook massaal uit, zo blijkt wel uit de honderden reacties. “Dame houd maar op : hij is tevreden met zich zelf. Ieder mens heeft z’n mooie kanten, daar moet jij je op richten. Verandering begint bij je zelf dame, een ander kun je niet ver anderen. Hopelijk kom je tot bezinning,” schrijft een kijker en een ander: “Geen wonder dat je dan nog geen partner hebt….. hoe haal je het in je hoofd een lijst te maken ….maak er gewoon een leuke dag en nacht van …hoe moeilijk is dat…” Ene Patrick heeft dan ook een advies: “Ren zo hard als je kan weg, nooit meer omkijken kerel.”

Check het fragment met de lijst ‘verbeterpunten van Mariëlle hier:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply