Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Kijkers klaar met ‘nep’ Massa is Kassa: “Wat een toneelstuk zeg!”

massa is kassa
Beeld: Facebook

Het tiende seizoen van Massa is Kassa is net begonnen, maar de kijkcijfers laten te wensen over. De aanwezigheid van Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter Gillis, lijkt de serie zelfs negatief te beïnvloeden, wat tot paniek leidt. 

Wanhopig

Peter is wanhopig geworden en doet er alles aan om kijkers aan te trekken voor zijn realityshow. Op Facebook maakt hij wekelijks reclame en in elk interview blijft hij maar praten over zijn nieuwe liefde. Veel mensen vinden dit inmiddels echter irritant. Peter heeft zijn zinnen gezet op het winnen van de Gouden Televizier-Ring. Op Facebook schrijft hij: “Heb jij de leader van het nieuwe seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa al gezien? Ik word er foxwild van. Uiteraard met Wendy, want zij is onderdeel van de familie,” aldus Peter. Vervolgens smeekt hij zijn kijkers om op Massa is Kassa te stemmen voor de Gouden Televizier-Ring. “Stemmen kan nog tot 7 juni.” 

Mening van kijkers

Het is inmiddels duidelijk dat kijkers van mening zijn dat Massa is Kassa de Televizier-Ring helemaal niet verdient, zoals blijkt uit de reacties onder het bericht. Iemand schrijft: “Ik kan er niet naar kijken, ik kots van die familie.” Opvallend is dat mensen vooral kijken vanwege Frank Lammers, die het commentaar verzorgt. “Alleen Frank Lammers maakt het programma leuk. De enige normale in de serie.”

Nep

Maar er is nog een andere reden waarom kijkers afhaken. Mensen denken bewijzen te hebben gevonden dat alles volledig nep is en in scène is gezet. Iemand schrijft: “Ik heb 10 minuten gekeken, wat een toneelstuk zeg. Dit moeten ze eraf halen” Een andere reactie suggereert dat de intro van de serie al gemaakt was voordat de serie zelf werd opgenomen. “Leuk toneelstukje voeren jullie op zeg.,” wordt er gezegd.

Foto’s

Het lijkt erop dat de problemen voor meneer Gillis zich blijven opstapelen. Na conflicten met meerdere gemeentes en dalende kijkcijfers, kreeg hij gisteren ook te maken met Nicol Kremers. Zijn ex-vriendin besloot foto’s naar nieuwssites te sturen waarop te zien is hoe ze ernstig toegetakeld is.

Check ook: Heftige foto’s van Nicol verschenen na de mishandeling door Peter Gillis

Bron: trendnieuws.nl

Beeld: Facebook

You May Also Like