Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Kijkers gaan stuk om ‘standaard drinker’ in Mr. Frank Visser: ‘Begin 11:00 uur ’s ochtends’

Frank Visser standaard drinker

In deze aflevering van ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’ zien we dat Anja en Martin boos zijn, omdat hun buurman René een kapotte dakkapel voor hen zou repareren, maar hij heeft die helaas nooit afgemaakt. En blijkbaar draait de ruzie om nog iets anders…

De ruzie

Om de ruzie tussen Anja en Martin en René te sussen zijn presentator Viktor Brand en mr. Frank Visser afgereisd naar Wehe-Den Hoorn. De dakkapel op hun gezamenlijke dak was kapot en buurman René zou deze maken. De afspraak was dat Anja en Martin het materiaal zouden kopen en hun buurman zou klussen. Maar nadat hij zijn kant gemaakt had, is hij ermee gestopt, waardoor Anja en Martin beneden in de woonkamer moeten slapen.

Standaard drinker

Maar blijkbaar is er meer aan de hand, want er is ook ruzie over de harde muziek van René en René is ookweer boos over de houtkachel van zijn buren. Martin wordt namelijk ook een alcoholist genoemd door René, maar Anja geeft aan dat het helemaal niet waar is. Zij geeft dat Martin gewoon een ‘standaard drinker’ is. Per dag drinkt hij zo’n tien alcoholische versnaperingen en hij begint om 11.00 ’s ochtends met een borreltje.

Check het hier vanaf minuut 5:20:

Pissen op straat

Verder geeft René ook aan dat Martin vaak met zijn scootmobiel naar het café gaat, waar hij vervolgens weer naar huis rijdt om op straat zijn behoefte te doen. Hij heeft al paar keer tegen het busje van René geplast. Maar Martin geeft aan dat hij maar één keer heeft moeten plassen op straat. Hij heeft namelijk een plasprobleem, en als hij zijn behoefte moet doen dan kan hij het niet inhouden. Hij geeft ook aan dat nooit tegen de bus van zijn buurman heeft geplast. Het zou hem helemaal niet lukken, omdat hij een zwakke straal heeft en over zijn eigen voeten heen zou plassen.

Kijkers zijn heel erg verbaasd over dat wat zij zojuist hebben aanschouwd. Een kijker schrijft: ‘Een giller is het! Jiskefet!’

Bron: rtlbloulevard.nl

Beeld: Instagram SBS6/ Twitter

You May Also Like