Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Kijkers gaan stuk om ‘bijzonder’ stel in LLDL: “Heey Jeffrey Dahmer!”

Jeffrey Dahmer lldl

In de datingshow Lang Leve de Liefde kun je de meest uiteenlopende figuren voorbij zien komen. Ook in het geval van een koppel in de nieuwste aflevering vraag je je weer af waar de programmamakers ze weer vandaan hebben weten te halen. LLDL-kijkers gaan dan ook massaal stuk om het niet zo snuggere stel, waarbij sommigen zelfs denken dat seriemoordenaar Jeffrey Dahmer in de aflevering te zien is!

Jeffrey Dahmer lldl

Ingrediënten pizza

In een fragment, dat te vinden is op de LLDL-Facebookpagina, is te zien hoe de twee aan het bedenken zijn wat ze die avond gaan eten. Er is besloten dat er pizza op het menu staat, dus zijn de twee een lijstje aan het maken van welke ingrediënten ze daarvoor nodig hebben. Het begint nog goed, met pizzasaus en mozzarella, maar dan lopen ze vast bij het bedenken van de naam van die ene groente, je weet wel, die je in plakjes kan snijden. Er is een rode en een groene. Hoe heet zo’n ding ook alweer….?

Jeffrey Dahmer?

Kijkers gaan dan ook massaal stuk om het nogal snuggere stel in LLDL, zo blijkt uit de meer dan duizend reacties die het fragment krijgt op de Facebookpagina van het programma. Zo schrijft ene Eldrich: “l ik het nog moeilijker voor hen maken? Je hebt ze ook in het geel en oranje😋”, en Robin grapt: “Ik weet het ! APPELS!” Sommige mensen menen iemand anders te herkennen in de mannelijke deelnemer. Zo schrijft Bob: “Heey Jeffrey Dahmer zit er ook in!”

Check ook: Dame in LLDL krijgt nu al de pijnlijkste afwijzing 2023! – SGXL.NL

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

You May Also Like