Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Kijkers gaan stuk om ‘bekende zanger’ in LLDL: ‘Nog nooit van je gehoord!’

bekende zanger lldl

Onlangs ging een van onze favoriete programma’s Lang Leve de Liefde, het programma waarin twee onbekenden bij elkaar in een villa worden gezet in de hoop dat er iets opbloeit, weer van start. Ook dit seizoen belooft weer vol bijzondere figuren te zitten, zoals deze -naar eigen zeggen- bekende zanger.

Rolverdeling in het huishouden

In de nieuwste aflevering is te zien hoe deelnemer Wesley, de bekende volkszanger in kwestie, met zijn date in de hottub is beland. Hier komt het gesprek op hoe hij de rolverdeling in het huishouden ziet. Daarbij wordt al snel duidelijk dat Wesley daar een traditionele kijk op heeft, waarbij hij het huishouden volledig als de taak van de vrouw ziet.

“Zoekt een verzorgster”

Dit zorgt natuurlijk voor een stroom aan reacties van kijkers, die hun verbazing uiten over de opvatting van Wesley. Zo schrijft ene Gerrina: “Deze jonge man zoekt een verzorgster, maar geen liefde….”, en Jacqueline: “Een vrouw tevreden houden doe je door haar gelijk waardig te behandelen en dus actief mee te helpen in de huishouding. Ze is zijn partner niet zijn werkster.” Ook blijkt het met zijn bekendheid wel mee te vallen. Jolien: “Och heb je weer een pareltje die alleen meedoet voor meer bekendheid. Onze “volkszanger”! Top uitspraak van haar, “ik heb nog nooit van je gehoord “, haha ik ook niet!! Zal ook zo blijven.”

Check het fragment met de ‘bekende zanger’ in LLDL hier:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

You May Also Like