Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Kijkers gaan los om tenenkrommende stiltes in B&B Vol Liefde: ‘Vreselijk ongemakkelijk!’

b&b vol liefde

Om een of andere reden vinden veel mensen het heerlijk om naar ongemakkelijke televisie te kijken waar je tenen krom van gaan staan. Niet voor niks zijn programma’s als Lang Leve de Liefde en First Dates zo goed bekeken. Ook het RTL-programma B&B Vol Liefde, waarvan maandagavond de eerste aflevering van het nieuwe seizoen werd uitgezonden, past naadloos in dit rijtje.

Ongemakkelijke tv

In het programma zien we hoe eenzame eigenaren van een Bed & Breakfast in het buitenland op zoek gaan naar nieuwe liefde. Voor Astrid, die een B&B heeft in Oostenrijk, stond haar eerste date Alex op de stoep, en dat was voor de fans van ongemakkelijke tv gelijk smullen geblazen. Ondanks verwoede pogingen van Alex om gezellig en enthousiast over te komen, wil het gesprek maar niet op gang komen, dit tot groot genot van de kijkers, zo blijkt wel uit de reacties op Twitter.

Check het fragment uit B&B Vol Liefde en een aantal van de reacties op Twitter hier:

Alex in Lang Leve de Liefde

Heel moeilijk om Alex te casten was het voor de programmamakers echter niet. Alex was namelijk eerder al te zien in een ándere datingshow, namelijk Lang Leve de Liefde. Daar konden we al een uitgebreid genieten van zijn ‘gladde praatjes’…

Bron n beeld: Skoften, Twitter, Youtube

You May Also Like