Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Deze James Bond Aston Martin DB5 van LEGO heeft zelfs de gadgets van Q!

De vernieuwde Leicester Square Lego-winkel wordt niet alleen de grootste ter wereld, maar ook de enige met een van stenen gebouwde Aston Martin DB5. Wil je zien hoe ze dat voor elkaar krijgen?! Kijk maar snel even verder!

LEGO wordt 90 jaar!

Het is de 90e verjaardag van Lego in augustus en ze vieren de mijlpaal op veel verschillende manieren, waaronder nieuwe retro remake-sets voor de thema’s Ruimte en Kasteel en speciale evenementen in de gigantische Lego-winkel op Leicester Square, London. De winkel ondergaat momenteel een opknapbeurt om de grootste ter wereld te worden. Neem hier een kijkje achter de schermen:

LEGO Aston Martin DB5

Het uniekste model in de Lego-winkel op Leicester Square, London zal echter een replica zijn van James Bond’s klassieke Aston Martin DB5. Deze bestaat uit 347.954 onderdelen en compleet met roterende kentekenplaten, werkende verlichting en dashboard. Het kostte meerdere mensen 1.366 uur (het equivalent van bijna 57 dagen) om het te bouwen en het weegt meer dan 1 ton, slechts een beetje minder dan het echte werk.

Bron: Manners

Beeld: LEGO & Metro.co.uk

You May Also Like