Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

KFC lanceert mint chocolade dipsaus in Zuid-Korea

Trek in een KFC? Dat moet kunnen toch. In de meeste gevallen kun je kiezen uit Chilisaus, barbecuesaus of zoetzure saus. Mint chocolade is de afgelopen jaren populair geweest in Zuid-Korea en KFC heeft onlangs een mint chocoladesaus geïntroduceerd bij hun kenmerkende gebakken kip.

Populaire chocoladesmaak

Mint Chocolade is een populaire chocoladesmaak die wordt gemaakt door muntaroma’s zoals pepermunt, groene munt of gewoon munt aan de chocolade toe te voegen. Mint chocolade is te vinden in een breed scala aan eetbare producten, zoals snoep, pepermuntjes, koekjes, mint chocolade schilferijs, warme chocolademelk en meer. Zo besloot KFC in Zuid-Korea om ook een mint chocoladesaus te introduceren.

Mint chocolade als ijssmaak

In het verleden hebben bedrijven in het land mint chocoladeversies van verschillende voedsel soorten bedacht, die zelfs niet zo smakelijk lijken. Denk maar aan gebakken varkenskoteletten, Tteokkbokki (stokrijstcake), loempia’s, pizza, bubbelthee en noedels. Mint chocolade werd oorspronkelijk gemaakt tijdens de British Palace-dessertwedstrijd in de jaren 70 en werd geïntroduceerd als een ijssmaak.

Bron & Beeld: 9gag.com

You May Also Like