Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Kerel heeft briljante truc om twee uur lange wachtrij op luchthaven te skippen

wachtrij op luchthaven

De vakantiegangers onder ons hebben het vast al ervaren: de urenlange rijen op Schiphol. Nederland is niet het enige land dat dealt met lange wachtrijen, ook in Turkije lopen de wachttijden op. Wolf Jenkins besloot hierom een blessure te faken, zodat hij die lange wachtrij kon skippen en hij was nog succesvol ook.

Lange wachtrijen

Het is de ergernis van heel veel reizigers: lange wachtrijen waardoor je je vlucht mist. Het beste wat je in die situatie kan doen? Een blessure faken! Dat is in ieder geval voor Wolf Jenkins succesvol geweest waardoor hij zijn vlucht niet heeft gemist. Op de luchthaven van Milas-Bodrum Airport (Turkije) deed hij alsof hij geblesseerd was, laat hij weten in een TikTok-video.

Faken

Buiten het vliegtuig trok hij zijn schoen en sok uit en deed alsof hij mank liep: “Ik zag dat mensen in rolstoelen voorrang kregen, dus ik ging naar buiten en trok mijn schoen en sok uit. Ik hinkte terug naar binnen en een personeelslid vroeg me of ik hulp nodig had. Ik zei dat ik mijn enkel had verzwikt in het hotel, net voor ik in mijn taxi stapte. En plots zat ik in een rolstoel!” Hij werd door de luchthaven gereden en hij een vriend kregen zelfs speciale plekken in het vliegtuig zodat Wolf zijn been kon strekken.

Reacties

Aan de reacties te zien, kan niet iedereen de actie waarderen: “Jij doet alsof je een rolstoel nodig hebt. Mijn zoon heeft er echt een nodig en het is niet iets wat iemand zou moeten doen alsof!” Bekijk de video hieronder:

@wolfjenko Amazing what taking one sock off can achieve 😂✈️ #holiday #wheelchair #vip #foryoupage #foryou #prank #funny #fypシ ♬ original sound – WolfJenko

Bron: Clint
Beeld: TikTok Wolf Jenkings

You May Also Like